Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zonele de munte, unde izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30 - 31 de grade, iar cea minima de 15 - 17 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, soarele va mai ridica un grad doua in termometre fata de ieri, iar ploile anuntate vor fi slabe si neinsemnate cantitativ, mai mult prin partea a doua a zilei. Cum spuneam, o zi placuta si conform normelor pe creste montane, cu temperaturi de la 14 grade pe Ceahlau, pana spre 16 la Paltinis si Semenic si 19 la Predeal si Stana de Vale.

La mare, vremea e numai buna de plaja si chiar si de o baie in soarele amiezii. In aer se vor aduna nu mai putin de 29, chiar 32 de grade, in timp ce apa marii va incerca sa tina pasul cu sezonul estival, atingand 24-25 de grade la tarm.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
20 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.