Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi caniculara

Vremea va fi caniculara

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie, iar cerul va fi variabil. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 in vestul, sudul ssi estul tarii si izolat in rest. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 18-20 de grade.

La munte vremea este buna de drumetii. De altfel, la munte pare sa fie singurul loc pe harta Romaniei unde putem scapa de canicula, valorile termice aici urcand la cel mult 27 de grade la Stana de Vale, unde soarele este singur pe cer intreaga zi. in restul statiunilor, mercurul se opreste la 21-25 de grade, si numai prin zona Semenicului seara se va incheia cu ploi si descarcari electrice.

La mare avem in plan pentru azi soare arzator intreaga zi si numai cativa nori ripisiti peste litoral. Caldura mare, asadar, cu 30 pana chiar spre 32 de grade in aer si 24 in apa marii. Noroc cu briza care adie cand si cand ca sa mai racoreasca arsita amiezii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 37 de grade, iar cele minime intre 15 si 21 de grade, usor mai ridicate pe litoral.
18 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.