Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 

Canicula

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in regiunile vestice si la munte.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul slab. Temperatura maxima va fi 33-34 de grade, iar cea minima va fi de 18-19 grade.

La munte vreme in general frumoasa si calda, ideala pentru a scapa de canicula anuntata de catre meteorologi in marile orase din zonele joase. in a doua parte a zilei doar prin masivele vestice vremea este usor instabila. Se vor dezvolta nori convectivi care dau averse cu tunete si fulgere. Maximele ajung la Predeal si Stana de Vale la 25 de grade.

La mare, cei aflati pe litoral se bucura azi de mult soare. Circa 30, 32 de grade in aer si aproape 24 in apa, iar ploaia nu isi face deocamdata aparitia.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 35 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.
17 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.