Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil si vor fi conditii pentru ploi slabe, trecatoare in nordul Dobrogei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul tarii si in zona montana inalta.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima va fi de 15 -17 grade.

La munte in sfarsit se mai arata soarele. Daca astazi porniti in drumetii, puteti lasa la cabana pelerina de ploaie, caci cerul se anunta variabil, si doar vantul va va mai ridica probleme daca va aventurati pe varfurile inalte. Cel mai cald este astazi la Stana de Vale, unde se aduna in aer 24 de grade in orele amiezii, dar nici in rest nu se poate spune ca nu e placut: 21 de grade la Predeal, ca si la Paltinis si doar un grad mai putin la Sinaia Cota.

La mare vremea se va incalzi. Peste limba de nisip a Marii Negre soarele se arata astazi mai degraba solitar. Doar cativa nori vor traversa nordul litoralului unde vor scutura si doi-trei stropi care nu vor face insa decat sa mai racoreasca arsita de la amiaza, cand mercurul va indica intre 27 si 29 de grade Celsius. Apa marii este tine si ea pasul cu sezonul estival, avand la tarm o temperatura agreabila, de 22-24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.
14 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.