Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

Vremea va deveni instabila. Temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul unde astfel de fenomene se vor semnala local, indeosebi seara. Vor fi conditii de grindina si de cantitati de apa mai insemnate.

 

La munte, vremea va fi instabila. Cerul va prezenta innorari si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea si caracter torential, vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta.

 

Pe litoral, vremea va fi instabila. Cerul va fi variabil ziua, dar va prezenta innorari seara si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 20 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi de 21...22 de grade.

 

Capitala are parte de instabilitate atmosferica accentuata. Dupa-amiaza este posibil sa ne confruntam iarasi cu ploi insotite de fulgere si tunete. Temperatura se mentine ridicata, cu aproximativ 30 de grade, iar presiunea atmosferica inregistreaza o usoara scadere.

 

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade.

11 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.