Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

In tara, vremea va fi calda si in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, pe arii relativ extinse, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua si aspect de vijelie. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 30 l/mp. Vor fi conditii de grindina.

In Bucuresti vremea va fi calda si va deveni instabila. Cerul va fi variabil si, mai ales in a doua parte a zilei, vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 17 -19 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, vreme capricioasa. Mai ales in doua parte a zilei cerul se va innora, vor fi descarcari electrice si rafale de vant care izolat pot lua aspect de vijelie. Vor fi ploi torentiale in urma carora se pot aduna peste 30 de litri de apa pe metru patrat, si pe alocuri vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va avea insa modificari semnificative comparativ cu ziua de astazi. Temperaturile sunt insa comparabile cu cele de ieri, 18 grade la Semenic, 20 la Paltinis si 23 la Predeal.

La mare vremea se anunta calda si in general frumoasa. Norii nu lipsesc, dar soarele isi face pe deplin datoria. Maximele termice vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar apa, foarte calda in apropiera tarmului, are circa 24, 25 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Temperaturile maxime vor fi de la 19 - 20 de grade in sudul Banatului pana la 33 - 34 de grade in Baragan.
7 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.