Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calda

Vremea va fi calda

Vremea va deveni in general instabila in vestul si nordul tarii, precum si in zona de munte unde, indeosebi dupa-amiaza si seara, cerul va prezenta innorari temporare si pe arii relativ extinse vor fi ploi mai ales sub forma de aversa, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului vremea va fi calda si in general frumoasa, cu cer variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

In Bucuresti, vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17 - 18 grade. Presiunea atmosferici nu va avea variatii semnificative.

La munte, turistii nu prea zaresc astazi soarele. Norii se aduna treptat peste munti, iar in partea a doua a zilei, aversele se anunta pe alocuri chiar torentiale. In plus, si vantul este agitat pe creste pe durata ploilor, iar descarcarile electrice nu vor lipsi nici ele. Temperatura aerului continua insa sa fie varatica, atingand valori de la 23 de grade la Predeal, 20 la Paltinis si Stana de Vale, pana spre mai racoaresele 14 grade de la Varful Toaca.

La mare avem parte de vreme frumoasa. Norii pe care ii vor zari astazi cei aflati pe litoral nu vor aduce ploi, si, in plus, vor tempera dogoarea soarelui. Amiaza va aduce in statiunile de la malul marii 28 pana chiar spre 30 de grade. Marea are si ea porniri amabile fata de turisti, atingand 25, chiar 26 de grade Celsius, numai bune pentru o baie la amiaza.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse, in general, intre 25 si 32 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 21 de grade.
6 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.