Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice local in vestul, sud-vestul tarii si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16 - 18 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte  vreme va fi calda dar instabila. In Carpaţii Meridionali cerul se va innora si va ploua, izolat chiar insemnat cantitativ, cu fulgere si tunete. Astfel de fenomene lipsesc insa in restul  masivelor si sunt posibile doar dupa-amiaza. Temperaturile cele mai ridicate sunt si astazi sunt cele de pe Valea Prahovei: 20 de grade la Sinaia si 22 la Predeal.

La mare turistii sunt mai norocosi. Aici vremea este in general frumoasa, cu mai mult soare decat nori in prima jumatate a zilei. Dupa-amiaza norii se mai inmulţesc, iar izolat sunt posibile averse slabe. Maximele pe litoral arata o vreme calda, 27 de grade in aer la Vama Veche si 29 la Mamaia, iar in apa circa 22, 23 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 26 si 32 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade. Presiunea atmosferica va scadea usor si treptat.
2 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.