Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calda

Vremea va fi calda

Vremea va fi calda, dar si usor instabila. Vor fi innorari, averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse in Banat, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, local in Crisana, in Dobrogea, in sudul Transilvaniei si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa, izolat, vor putea fi mai insemnate, cel mai probabil in sud-vest si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii de averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si seara. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29..30 de grade, iar cea minima de 16 -17 grade.

La munte este cald azi, dar in nici un caz frumos. Ploile sunt frecvente, mai ales in Carpatii Meridionali si Muntii Banatului, unde nelipsitele fenomene aferente instabilitatii atmosferice nu vor conteni intreaga zi. Izolat chiar, cantitatile de precipitatii, vor atinge si pe alocuri depasi 15-20 de litri pe metru patrat, iar grindina isi va face si ea loc in peisajul montan. Maximele insa nu par sa se conformeze tabloului mohorat de pe creste, pastrandu-se si azi in aceiasi parametri placuti.

La mare vremea va fi calda. Daca ieri pe litoral turistii nu prea au avut noroc de vreme frumoasa, astazi iese soarele si pentru ei. Nori vor mai fi, dar meteorologii spun ca sansele de ploaie sunt foarte mici, ba chiar odata cu soarele care prinde putere, maximele urca si ele spre 27 pana chiar spre 29 de grade Celsius. Pana si apa marii este ceva mai potrivita pentru o baie, atingand 22 de grade Celsius la mal.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade.
1 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.