Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi temporar noros

Cerul va fi temporar noros

Vremea se va mentine in general instabila, iar cerul va fi temporar noros. Indeosebi in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile sudice si centrale, va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Izolat in zona de munte cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara - tendinta de usoara crestere in a doua parte a intervalului.

In Bucuresti, vremea va fi instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 16-17 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, instabilitatea atmoferica se manifesta cu precadere la orele amiezei. Se asteapta innorari accentuate, frecvente descarcari electrice, averse insemnate cantitativ, ce depasesc izolat 25, 30 de litri pe metru patrat. De asemenea, nici conditiile de grindina nu vor lipsi. Regimul termic se mentine stationar: 15 grade este maxima la Ceahlau, 17 la Sinaia si Semenic, 20 de grade la Stana de Vale si Predeal.

La mare, timp frumos in continuare, cer mai degraba senin, cu ceva nori inofensivi in partea a doua a zilei si vant slab pana la moderat. Temperaturile in aer sunt placute, cu 28 grade la Mangalia si Mamaia, dar si apa marii, care inregistreaza 20, 22 de grade Celsius.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade.
29 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.