Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vor fi conditii de grindina

Vor fi conditii de grindina

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii mai extinse in sud-vest, vest, in zonele de deal si de munte si local in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Presiunea atmosferică nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi instabilă. Temporar cerul va avea innorări si indeosebi ziua vor fi averse, descărcări electrice si unele intensificări ale vantului. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16- 17 grade. Presiunea atmosferică nu va avea variatii semnificative.

La munte, vremea va fi in general instabilă. Temporar innorările se vor accentua si mai ales ziua vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului. Vor fi conditii de grindină si izolat cantitătile de apă vor depăsi 15-20 l/mp. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fată de intervalul anterior

La mare, vremea va fi in general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiază si la inceputul noptii cand vor fi conditii de averse si descărcări electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei mării va fi de 20-21 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 20 de grade.
28 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.