Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre 11 si 20 de grade

Temperaturi minime intre 11 si 20 de grade

Vremea se va mentine in general instabila. Temporar cerul va prezenta innorari accentuate si pe spatii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate, local peste 25 l/mp, in special in nord si centru si in zonele de deal si de munte din restul tarii. In zona Carpatilor Orientali, pe suprafete restranse, se vor putea cumula peste 35-40 l/mp.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 14-16 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte vremea nu tine azi cu turistii. Cerul va fi temporar acoperit si norii aducatori de ploie vor fi insotiti de descarcari electrice si intensificari de vant. In Carpatii Orientali sunt asteptate precipitatii semnificative si in unele zone este posibila si caderea grindinei. Regimul termic inregistreaza intre 13 grade la Ceahlau si 19 la Predeal.

La mare vremea va fi usor instabila. Cei aflati pe litoral se pot bucura de soare mai ales in prima jumatate a zilei. Dupa-amiaza apar norii si trecator sunt asteptate ploi. Nu sunt intensificari de vant, iar temperaturile se vor incadra intre 25 si 27 de grade. Apa marii, destul de buna, are 21, 23 de grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 11 si 20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
27 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.