Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari in vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si la munte, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In aceste regiuni cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala local.

In Bucuresti vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi conditii de averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, spre seara si in cursul noptii. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15 -17 grade.

La munte, cerul este acoperit temporar de nori si pe arii relativ extinse sunt posibile ploi. In Muntii Banatului si in vestul Meridionalilor, aversele sunt mai puternice, iar cantitatile de apa, pe masura. Maximele termice sunt comparabile cu cele de ieri, usor in scadere. 16 grade la Paltinis, 19 la Stana de Vale, iar pe Valea Prahovei: 20 la Sinaia si 22 Predeal.

La mare, vremea este capricioasa, dar nu va ploua decat dupa venirea noptii. La amiaza este cald, 27 de grade la Vama Veche si 28 la Mamaia. Cat despre apa marii, aceasta are circa 22 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Baragan si sudul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
24 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.