Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste odata cu ploile

Vremea se raceste odata cu ploile

Intreaga Romanie se afla si astazi sub influenta unui ciclon care aduce ploi pe arii relativ extinse in toate regiunile. Mai ales in Muntenia, la deal si la munte precipitatiile sunt insemnate cantitativ: se asteapta izolat peste 50 litri pe metru patrat. Vremea se raceste odata cu ploile. Maximele se vor situa intre 21 si 29 de grade la nivelul intregii tari.

In Bucuresti avem o zi instabila, cu averse insotite de descarcari electrice si intensificari de vant. Tabloul zilei va fi completat cu fulgere, tunete si vant intens. Soarele se lasa asteptat, iar maxima nu mai trece azi de 23, 24 de grade.

La munte, vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va fi noros si pe arii extinse va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului. Izolat, va cadea grindina. In Carpatii Meridionali si Orientali cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp.

La mare, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul variabil la inceputul zilei se va innora treptat incepand din orele dupa-amiezei cand va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime, intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 20 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 21 si 29 de grade.
23 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.