Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general instabila

Vreme in general instabila

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de sud-vest a tarii. La inceput in Oltenia si Banat, apoi si in Crisana, Maramures, sud-vestul Transilvaniei si Muntenia innorarile se vor accentua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar pe arii restranse - in special in sud-vestul extrem - cantitatile de apa vor fi insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, dar va deveni instabila. Cerul se va innora treptat, iar dupa-amiaza si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 32-33 de grade, iar cea minima de 17-18 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte avem parte de ploi abundente astazi peste crestele occidentale si meridionale, dar nu scapa nici restul masivelor de averse. O zi intunecata de nori, asadar, in statiunile montane. Iar fulgerele, tunetele, rafalele puternice de vant si grindina ocupa intregul peisaj montan. Din punct de vedere termic, nu ne putem plange insa. De la 14 grade pe Semenic, mercurul e mai curajos la Stana de Vale, unde atinge 19 grade, si chiar 25 la Predeal.

La mare vremea e calda. Nu la fel de frumoasa ca ieri insa. Pana dupa amiaza, cerul nu se intuneca de nori, dar in a doua parte a zilei, se intrunesc conditii de averse, descarcari electrice si vant intens. Maximele raman deocamdata placute, intre 22 si 26 de grade, ceea ce nu putem spune si depsre apa marii, care nu trece de 18-19 grade Celsius la mal.

Temperaturile maxime vor fi de la 19-20 de grade in Banat pana la 33-34 de grade in sudul Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.
22 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.