Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci

In tara vremea este instabila in vestul, centrul si nordul tarii.
Vor avea loc averse si descarcari electrice pe arii extinse la inceput in Banat, Crisana, Maramures, iar noaptea si in Transilvania, Moldova, Oltenia si local in Muntenia.

In zona de munte, izolat se vor inregistra cantitati de apa de peste 15-20 l/mp, iar la peste 2000 de metri precipitatii si sub forma de lapovita si trecator ninsoare.
Temperaturile maxime se incadreaza in intervalul 22 – 32 grade C, iar minimele intre  8 si 18 grade C. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Pentru urmatoarele zile vremea va suferi un proces de racire si va fi in general instabila in estul, sudul si centrul tarii, zone cu ploi locale indeosebi in cursul zilei.
In restul teritoriului, ploi izolate, iar in zona montana, la altitudini mai mari de 1800 m, precipitatiile vor fi  sub forma de lapovita si trecator chiar ninsoare.
Maximele se vor incadra in intervalul 16 – 26 grade C, iar minimele intre 4 si 14 grade C.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 7 septembrie 2006

8 septembrie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.