Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste usor

Vremea se raceste usor

Vremea se va raci in vestul si nord-vestul tarii, unde cerul va prezenta innorari si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat in Oltenia, Transilvania si, posibil, nordul Moldovei. Vor fi conditii de grindina.

 

La munte, in zona Carpatilor Occidentali vremea se va raci si va fi in general instabila; vor fi innorari, local averse si descarcari electrice. In restul zonelor montane valorile termice se vor mentine ridicate; cerul va fi variabil, dar dupa-amiaza si noaptea instabilitatea atmosferica se va manifesta pe arii restrânse si in Carpatii Meridionali. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 ... 25 l/mp si vor fi conditii de grindina.

 

Pe litoral, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 19 grade.

 

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 15 ... 17 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

 

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 11 si 19 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, usor mai ridicate, spre 32 de grade, in sudul Campiei Romane.

21 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.