Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme perfecta in week-end

Vreme perfecta in week-end

Vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in vestul si nord-vestul tarii, indeosebi seara. Vor fi conditii de grindina.

 

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Vor fi conditii de grindina. Regimul termic nu va suferi modificari esentiale.

 

Pe litoral, vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 19 grade.

 

Din nou vara in toata puterea cuvantului in capitala. Cerul e sticla, ploile nu se arata, iar vantul abia daca se simte. In plus, si temperatura aerului porneste veritiginos in sus pana la amiaza cand gradele vor fi in numar de 30, daca nu chiar 31. De presiunea atmosferica nu avem astazi a ne plange, pentru ca este in usoara crestere de la 757 milimetri coloana de mercur.

 

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade.

20 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.