Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul slab.

 

La munte, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua precedenta.

 

Pe litoral, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi de 19 ... 20 de grade.

 

In capitala avem azi o zi calda, cu cer senin si soare, fara vant. Maxima termica este de 31 ... 32 de grade. Presiunea atmosferica, de 758 milimetri coloana de mercur, are tendinta de scadere.

 

Temperaturile minime se vor situa intre 7 si 17 grade. Temperaturile maxime se vor situa intre 32...33 de grade in zonele de campie din vestul si sudul tarii.

19 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.