Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cald, dar si conditii de grindina

Cald, dar si conditii de grindina

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de nord a tarii unde, mai ales dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina.

La munte, vremea va fi calda, dar va deveni treptat si in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, posibil si cu aspect de vijelie si averse, pe arii relativ extinse vor fi averse. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20-25 l/mp. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.

Pe litoral, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare noaptea, cand, pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 26 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi de 19-20 de grade.

Bucurestenii au si ei azi parte de soare pe saturate, chiar usor exagerat, care aduce la amiaza 33-34 de grade, la umbra. Precipitatiile nu se arata la orizont, deocamdata, dar meteorologii spun ca nu vor intarzia sa apara in cursul noptii. Presiunea atmosferica, usor cam mica are totusi tendinta crescatoare de la 756 milimetri coloana de mercur.

Temperaturile maxime se vor incadra de la 26 de grade pe litoral pana la 35 de grade in Campia de Vest.

16 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.