Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil si izolat vor fi conditii sa ploua slab in nordul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat.

 

La munte, vremea va fi foarte frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele inorari si doar izolat ploi slabe in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat.

 

La mare, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 21 grade.

 

Si bucurestenii simt azi spre pranz prezenta tot mai indrazneata a soarelui. Dar dimineata este racoroasa, mai ales in imprejurimea Capitalei, temperatura aerului la primele ore ale zilei oprindu-se la aproximativ 11-13 grade Celsius, care insa se vor inmulti pana la amiaza atingand valoarea de 30 de grade, in conditii de cer variabil si un vant greu perceptibil. Presiunea atmosferica este apropiata de valoarea confortabila, dar prezinta o tendinta de scadere de la 758 mm coloana de mercur.

 

In tara, temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 32 de grade.

15 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.