Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea frumoasa se mentine

Vremea frumoasa se mentine

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si numai izolat si trecator, dupa-amiaza, la munte si in est vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

 

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in nordul Carpatilor Orientali unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura aerului va marca o crestere usoara.

 

La mare, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 19...21 de grade.

 

O zi perfecta azi in Capitala. Vantul abia daca se simte, temperatura nu exagereaza oprindu-si urcusul la 28, cel mult 29 de grade, iar ploile ocolesc de departe Bucurestiul. Nici presiunea atmosferica nu ne va da dureri de cap, pentru ca este stationara la 755 milimetri coloana de mercur.

 

Temperaturile minime se vor situa in general intre 4 si 14 grade. Temperaturile maxime se vor situa intre 21 si 29 de grade.

14 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.