Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, nord-estul tarii si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare.

 

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, cand, local in Carpatii Orientali si pe arii restranse in rest, vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

 

La mare, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime se vor situa intre 23 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi de 18...20 de grade.

 

Si bucurestenii au parte de o zi placuta, de iunie, cu doar cativa nori si un vant domol. Dupa o dimineata cu numai 11-12 grade, amiaza ii va rasfata cu o temperatura agreabila, de 26 de grade Celsius. Presiunea atmosferica, de 750 mm coloana de mercur, chiar daca usor cam mica, are o tendinta de crestere.

 

In tara, temperaturile minime se vor incadra intre 7 si 17 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade.

13 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.