Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa dar calda

Vreme inchisa dar calda

Vremea va fi in general instabila in estul si sud-estul tarii, unde vor fi innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice. In celelalte zone cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei si doar local in nord si centru va mai ploua. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

 

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari si vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 -25 l/mp si izolat, mai ales in zona Carpatilor Orientali, 40 l/mp. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale. Temperatura aerului, va marca o scadere fata de ziua precedenta.

 

La mare, vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cerul va prezenta innorari si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari temporare, fiind posibile vijelii. Temperatura aerului, va marca o scadere si va avea valori maxime cuprinse intre 26 si 28 de grade si minime intre 16 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 19-20 de grade.

 

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila si se va raci. Indeosebi ziua, cerul va avea innorari si temporar vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

 

In tara, temperatura aerului, va marca o scadere si in regiunile extracarpatice, si va avea valori maxime cuprinse intre 20 si 30 de grade.

12 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.