Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si calda

Vreme frumoasa si calda

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari in Campia de Vest, Dobrogea si la munte. In cursul serii cerul se va innora treptat in vestul si centrul tarii unde, izolat, va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina.

 

La munte vremea va fi calda, cu valori termice in crestere fata de ziua anterioara. In cursul zilei cerul va fi variabil, iar pe creste vantul va avea intensificari, cu viteze de 60 - 70 km/h. Incepand de seara cerul se va innora treptat, astfel ca pe timpul noptii vor fi averse, descarcari electrice si rafale de vant local in Carpatii Occidentali si nordul Orientalilor si izolat in restul zonei montane.

 

Pe litoral, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare cu viteze de cel mult 25 km/h, din sector sudic-sud-estic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20 ... 21 de grade.

 

Si bucurestenii au parte de o zi frumoasa si calduroasa, cu temperaturi care pot atinge chiar si 35-36 de grade, dupa pranz. Cerul este fara nori, vantul slab spre cel mult moderat, asadar, nici un fenomen care sa strice aceasta zi.

 

Temperatura aerului, in crestere fata de ziua precedenta, va avea valori maxime cuprinse intre 24 si 36 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii.

7 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.