Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

In jumatatea de nord a tarii vor fi innorari temporare, local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar in zona de munte cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si va ploua izolat, iar in Banat vantul va prezenta si unele intensificari.

La munte, vremea se va incalzi usor. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse vor cadea averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Pe litoral, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi de 18-20 de grade.

Si in Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 15-16 grade.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 9 si 19 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

6 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.