Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil, cu ploi izolate in extremitatea nordica si sudica. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta de munte. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 12-14 grade.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte vremea este ceva mai domoala astazi. Ploile se rezuma la cateva dusuri scurte prin nordul Orientalilor si abia pe seara instabilitatea atmosferica revine peste Carpati. Pana atunci insa, soarele apuca sa aduca 16 grade la Sinaia cota si Paltinil, 17 la Predeal si 9 la Semenic. Vantul se va simti doar pe crestele inalte, unde se intensifica din cand in cand, dar la altitudini mici nu va trece de moderat.

La mare se asteapta ploi doar izolat. in rest insa, aspectului vremii se anunta in general frumos, cu o briza ce nu va trece nici aici de moderat si cu temperaturi pana spre 24 de grade la amiaza. Apa marii va fi si ea linistita, dar nu tocmai imbietoare, caci temperatura nu va trece de 19 grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.
5 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.