Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Presiunea atmosferica creste usor

Presiunea atmosferica creste usor

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse slabe de ploaie in sud-estul tarii si zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Presiunea atmosferica va creste usor.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea, cand vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 12 -14 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, vremea se imbunatateste mult, dar tot mai ramine o usoara instabilitate in Carpatii Orientali. Instabilitatea se refera la innorari trecatoare si chiar si averse slabe. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele de ieri. Cel mai cald va fi la Stana de Vale, 15 grade la amiaza. Cel mai racoare, doar 7 grade, pe Varful Toaca, la statia meteo situata la 1904m.

La mare o usoara instabilitate a vremii va fi astazi. Cerul predominant insorit va avea pe ici pe colo si unele innorari trecatoare si poate vor cadea si cativa stropi de ploaie. Temperaturile maxime, apropiate de cele de ieri, se vor incadra intre 23 si 25 de grade. Apa marii, un pic mai rece decat zilele trecute, intre 18 si 20 de rade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.
4 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.