Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi si vreme mohorata

Ploi si vreme mohorata

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de est a tarii, unde cerul va prezenta innorari si va mai ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala pe arii restranse, mai ales in nord-vest si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii de scurta durata spre seara si in prima parte a nopţii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24-25 de grade, iar cea minima va fi de 11-13 grade.

La munte astazi nimic din efectele vremii nu imbie la plimbari. Vremea e in racire si doar la Stana de Vale pare ceva mai hotarata maxima atingand 16 grade. Care nu par prea multe decat  comparativ cu cele 11 de la Semenic sau 8 de la Varful Toaca. In plus, norii inca scutura ploi locale, iar descarcarile electrice si vantul pana la moderat vor face din ziua de azi una mohorata si capricioasa.

La mare, debutul perioadei estivale nu prea da semne ca ar ţine cont de data din calendar, vremea dand soarele pe nori, ploi, briza destul de acuta si fenomene electrice. Dar, din punct de vedere termic, situaţia este mai puţin drastica, maximele atingand totusi valori placute, de 24-25 de grade. In fine, apa marii, desi sub biciul ploii, isi va pastra totusi cele 20 de grade Celsius de la mal.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.
3 iunie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.