Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime cuprinse intre 6 si 16 grade

Temperaturi minime cuprinse intre 6 si 16 grade

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul tarii si la munte, unde, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si in zona montana inalta.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28, 29 de grade, iar cea minima de 12, 14 grade. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara.

La munte vremea va fi in general frumoasa. Muntii se incalzesc astazi si ei la soare. Cerul va numara ceva mai multi nori doar peste crestele orientale, unde sunt posibile cateva rapaieli slabe, pe arii restranse. Nici vantul nu prea se arata activ maine la munte si doar pe crestele inalte e sufla ceva mai simtitor. Amiaza va aduce temperaturi comparabile cu cele de astazi, de la 11 grade pe Ceahlau, la Varful Toaca, maxima atinge chiar si 20 de grade la Stana de Vale si doar doua grade mai putin la Predeal.

La mare, vremea de azi nu va fi subiect de discutie nici chiar pentru cei mai nazurosi turisti. Temperatura adauga grad dupa grad pana la amiaza, cand maxima ajunge la 20-22 de grade, iar apa marii incepe sa dea si ea semne ca se pregateste de sezonul estival, meteorologii anuntand 20 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, usor mai coborate in depresiuni.
25 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.