Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. I cursul zilei cerul va fi variabil si doar in zona de munte izolat vor fi posibile ploi de scurta durata. Incepand de seara in regiunile din vestul, nordul si centrul teritoriului instabilitatea atmosferica se va accentua si se va manifesta prin innorari, descarcari electrice, intensificari ale vantului si local averse. Vor fi conditii de grindina.

In Bucuresti se accentueaza caldura. Dupa cele 15-16 grade din zori, temperatura va creste repede pana la amiaza, cand va depasi 30 de grade: vorbim de aproape 8 grade peste media climatologica a maximelor acestezi zile. Soarele nu va fi stanjenit, practic de niciun nor, iar vantul va fi in general slab.

La munte, cei care-au fugit inca de astazi, se vor bucura de o vreme frumoasa si chiar cu 2-3 grade mai calda ca ieri: 20 de grade maxima la Sinaia, 21 la Paltinis, 23 la Predeal, 24 la Stana de Vale. Cerul e variabil si doar izolat, dupa-amiaza sunt posibile si cateva ploi de scurta durata. Odata cu apropierea noptii, insa, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, si se va manifesta prin innorari, descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse locale. In Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime sunt cuprinse intre 27 si 33 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade.
22 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.