Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara la munte, in Oltenia si Muntenia, in special in zonele de deal, unde vor fi descarcari electrice, scurte intensificari ale vantului si pe arii restranse averse.

In Bucuresti, vremea se va menţine calda. Temperatura maxima va fi de 27 -28 de grade, iar cea minima de 13-15 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei cand vor fi condiţii pentru descarcari electrice si ploaie slaba, de scurta durata.

La munte prima parte a zilei vine cu vreme calda si frumoasa cam pe toate masivele. Dupa-amiaza si seara se va innora si aici temporar, cu nelipsitele descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, dar si cu averse slabe, pe arii restranse. La amiaza asteptam 17 grade la Sinaia la cota, 18 la Paltinis, 20 la Predeal, 22 la Stana de vale.

La mare, daca ajungeţi inca de azi, aveţi numai motive de bucurie. Vremea va fi frumoasa si calda intreaga zi, cu cer variabil si vant potrivit. Maximele termice vor fi intre 22 si 25 de grade, cu aproximativ 19 grade in apa marii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade si minime intre 9 si 17 grade.
21 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.