Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

In regiunile sud-vestice cerul va avea innorari temporare si pe spatii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. In zona de munte aferenta acestor regiuni cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile numai cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima, usor mai scazuta fata de ziua precedenta, va fi de 28-29 de grade, iar cea minima de 12 - 14 grade.

La munte, va fi cald si fumos, mai ales in prima parte a zilei, insa dupa-amiaza, local, vor fi iar averse, cu tunete si fulgere si scurte rabufniri ale vantului, indeosebi in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. Si aici vor fi conditii de grindina. Maximele de azi sunt cuprinse intre 16 grade pe Ceahlau si Semenic si 24 de grade la Stana de Vale.

La mare, privilegiatii care isi incep saptamana pe mallau parte in continuare de o vreme excelenta, cu multe ore de soare, vant slab pana la moderat si maxime de 20, chiar 22 de grade la Mamaia. Temperatura apei se mentine in jurul valorilor de 16-18 grade.

Temperaturile minime se vor situa intre 7 si 17 grade, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade. 
18 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.