Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci si va fi instabila indeosebi in jumatatea de sud a tarii. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si la munte si izolat in rest. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea se va raci si va fi instabila. Cerul va prezenta innorari ziua, cand temporar va ploua, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat.

La munte, vremea se raceste si e instabila, cu cer temporar noros si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii relativ extinse in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali si local in restul zonelor montane. si aici sunt conditii de grindina. La amiaza asteptam 12 grade la Sermenic, 13 la Sinaia si Paltinis, 15 la Stana de Vale, 16 la Predeal.

La mare n-avem parte azi de o vreme prea blanda: si aici meniul zilei cuprinde innorari temporare, averse, descarcari electrice si vant nervos. In plus, in mare s-ar putea sa vi se para mai cald decat pe uscat: 16-18 grade in apa fata de 17-19 grade in aer.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime, in general, intre 2 si 12 grade.
13 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.