Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in regiunile nordice si centrale si in zonele de munte si izolat in restul tarii. Vor fi conditii de grindina.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul serii, cand vor fi conditii pentru descarcari electrice, rafale de vant si averse de ploaie. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 11-13 grade.

La munte vremea se va incalzi azi la soare in prima parte a zilei, pe un fond variabil, dar nu la fel de placut termic ca ieri, cu numai 14 grade la Stana de Vale si la Predeal, 13 la Semenic si 12 la Sinaia cota. In partea a doua a zilei, odata cu accentuarea instabilitatii atmosferice, aversele vor fi insotite de fulgere si tunete pe arii extinse, mai ales in Apuseni si Orientali, unde de altfel se asteapta sa se intruneasca si conditii de cadere a grindinei.

La mare vreme calda si frumoasa astazi. Dar, ca si in restul tarii, doar in prima parte a zilei, pentru ca dupa amiaza norii se aduna si peste litoral, dar sansele de ploaie sunt destul de mici. Maximele nu lasa de dorit, incadrandu-se intre 22 si 24 de grade, in timp ce apa marii deja este imbietoare cu cele 16-17 grade Celsius numai bune de o scalda in soarele amiezii.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade si cele minime intre 7 si 17 grade.
11 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.