Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea calda si predominant frumoasa

Vremea calda si predominant frumoasa

Vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice mai ales in nordul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 10-12 grade.

La munte avem parte si de ceva stropi de ploaie astazi, de fulgere si tunete, dar cat sa le numeri pe degete. in rest, soare si temperaturi si de 20 de grade la Stana de Vale. Nici pe Valea Prahovei nu e tocmai rece, daca ne gandim ca valorile termice ating 17-18 grade Celsius.

La mare vremea vine tot cu vesti bune, caci soarele pare sa fie complet singur pe cer in regiunea litorala, nici o sansa de ploaie sau de vant, iar apa marii atinge deja 15-17 grade Celsius. Nici in aer nu sunt putine grade, caci valoarea prognozata indica 20-23 de grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.
10 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.