Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni calda

Vremea va deveni calda

Vremea va deveni calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si izolat vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, mai ales in nordul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil si vantul slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 7-9 grade.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte e cald si frumos astazi si nici chiar ploile scurte si descarcarile electrice asteptate in a doua parte a zilei nu vor strica planurile turistilor. Amiaza va aduce valori termice chiar si de 17-18 grade Celsius, iar duminica se asteapta chiar un grad doua in plus la maxime.

La mare vremea e in general frumoasa si calda. Marea nu va insela sperantele iubitorilor de weekenduri pe plaja. Deja de astazi vremea se anunta estivala. Nici fir de ploaie nici azi, nici maine, iar vantul nu va atinge decat trecator cote moderate. In aerul amiezii se vor aduna 21-23 de grade Celsius in statiunile litorale, iar apa incepe sa fie imbietoare cu cele 15-17 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, usor mai scazute in depresiuni.

9 mai 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.