Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Mircea Geoana are un serviciu meteo personal

Mircea Geoana are un serviciu meteo personal

Presedintele PSD are un meteorolog personal care sa-l fereasca de ploaie in timpul campaniei electorale. PSD a selectat din 10 candidati un meteorolog care sa-i intocmeasca lui Mircea Geoana prognoza meteo pe perioada campaniei electorale.

Dupa ce le-a cerut sefilor de filiale sa caute meteorologi, seful tehnic al campaniei PSD, Valeriu Zgonea, a primit 10 CV-uri si din ele a selectat unul care i s-a parut a fi cel mai "profesionist".
 
"Am vorbit cu un pusti, Marius Bratu, el a facut si scoala de meteorologie, si de saptamina viitoare semnam cu el, part-time", a declarat pentru Cotidianul Valeriu Zgonea.
 
"O sa ne faca prognoza pe zile de campanie, pe zonele pe care i le cerem noi", a precizat seful de campanie al social democratilor.

Marius Bratu a infiintat prima firma de servicii meteorologice private din Romania, avizata de INMH, care se numeste Meteo Life.

Mai multe detalii: www.cotidianul.ro.
 

8 mai 2009, Sursa: Cotidianul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.