Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme usor instabila

Vreme usor instabila

Vremea va fi calda, dar si usor instabila. Vor fi innorari si local averse insotite de descarcari electrice in sud-vest, centru si nord-est si in zonele de deal si de munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor fi cu totul izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana.

In Bucuresti vremea va fi calda. Ne vom bucura in continuare de o vreme frumoasa si calda: pana la amiaza temperatura va urca la 24-25 de grade. Totusi norii vor fi mai multi decat ieri, iar seara sunt toate sansele sa fie si aici averse cu tunete si fulgere. Vantul sufla cel mult moderat iar presiunea atmosferica, de 751 mm coloana de mercur, e usor variabila.

La munte vremea se anunta temporar acoperita de nori, care vor aduce averse locale si descarcari electrice mai ales dupa-amiaza si noaptea. si vantul e ceva mai nervos, dar temperaturile se mentin ridicate: 13 grade la Sinaia, 15 la Predeal si Paltinis, 17 la Stana de Vale.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade.
30 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.