Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si centrale, indeosebi in Banat si sudul Transilvaniei.

In Bucuresti, norii s-au risipit inca din timpul nopţii, asa ca azi avem parte de mult soare. Vantul va sufla cel mult moderat. Dupa o dimineaţa racoroasa, temperatura creste semnificativ pana la amiaza, cand asteptam 21, 22 grade, usor peste regimul termic normal la aceasta data.

La munte prima zi a saptamanii aduce vreme frumoasa si chiar usor mai calda. Norii sunt doar de decor iar vantul se face simţit doar pe creste. Cel mai cald e tot la Stana de Vale, 15 grade la amiaza. Placut e si la Paltinis si Predeal: 12..13 grade. La altitudini mai mari maximele sunt mai modeste: iata, 7 grade pe Varful Toaca din Masivul Ceahlau.

Temperaturile maxime
se vor incadra intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade, usor mai coborate in depresiuni.
27 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.