Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-est si in zona de munte unde numai izolat vor fi conditii de averse slabe. Vantul va sufla in general moderat. Presiunea atmosferica va fi stationara la valori ridicate.

In Bucuresti vremea se imbuneaza, maxima va creste cu 3-4 grade fata de ieri, spre 18 grade la amiaza. Desi norii isi mai fac aparitia, umbrelele pot ramane acasa. Vantul se mentine moderat iar presiunea atmosferica, de 759 mm coloana de mercur, e stationara.

La munte se-arata soarele, si doar izolat mai cad cateva averse slabe, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura. Temperaturile se mentin destul de scazute, 4 grade la Ceahlau, 6 la Sinaia si 8 la Predeal. Doar pe masivele vestice e mai placut: 13 grade la Stana de Vale. Zapada mai gasiti prin Bucegi sau Fagaras, insa doar la altitudini de peste 1700 de metri, in zonele umbrite, pe firul vailor sau pe creste. La Balea Lac, stratul masoara, inca, 186 cm iar la Varful Omu 62 de centimetri.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 21 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade, mai coborate, spre - 3 grade, in depresiuni, unde se va produce bruma.
26 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.