Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme racoroasa

Vreme racoroasa

Vremea va fi racoroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, nordice si la munte. Vor fi averse, local in Maramures, Crisana si in Carpatii Occidentali si izolat in Banat si in celelalte zone montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. In estul Transilvaniei vor fi conditii de bruma. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti ziua a inceput cu 0 grade la periferie, dar spre amiaza se anunta 19 grade Celsius, iar soarele va fi prezent la datorie. De altfel si vantul care ne-a cam sacait ieri se anunta mult mai domol. Presiunea atmosferica este de-a dreptul confortabila, de 757 mm coloana de mercur, foarte apropiata de valoarea normala si, in plus, nici nu prezinta variatii.

La munte a fost o noapte rece, iar peste zi se asteapta ploi in averse peste crestele occidentale si izolat si prin celelalte zone. Vantul nu trece de moderat, si vor fi 13 grade la Stana de Vale, un grad mai putin la Predeal si 11 la Paltinis. Mai racoare la altitudini mai mari insa: doar 6 grade la Semenic si Varful Toaca.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.
23 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.