Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer mai mult noros

Cer mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros in regiunile sudice si sud-vestice, precum si in zona Carpatilor Meridionali, unde local, mai ales ziua, va ploua. In restul tarii cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare in regiunile estice si sudice.  Presiunea atmosferica va creste usor spre sfarsitul intervalului.

In Bucuresti umbrelele s-ar putea dovedi utile, caci nu sunt excluse cateva rapaieli. Vor fi si momente insorite, iar amiaza ne va aduce 19 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, instabilitatea atmosferica e mai accentuata, prin urmare cerul este mai mult noros iar local va ploua. Pe celelalte masive va avea si soarele momentele sale de stralucire, norii vor fi tot mai putini spre nord si nu vor aduce ploi. Vantul va sufla moderat. Maximele raman in limite agreabile: 12 grade la Sinaia, 13 la Paltinis, 14 la Predeal, 15 la Stana de Vale.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, cu cele mai ridicate valori in nord-vest.
21 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.