Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / PSD angajeaza meteorolog in echipa de campanie

PSD angajeaza meteorolog in echipa de campanie

Echipa de campanie a PSD intentioneaza sa angajeze un meteorolog pentru a face de serviciu la partid. Misiunea acestuia ar trebui sa fie adunarea de informatii despre starea vremii in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, dar mai ales in ziua votului, atunci cand PSD vor mobiliza la vot simpatizantii partidului.
 
Un SMS trimis parlamentarilor PSD de catre Valeriu Zgonea, secretar general al partidului si coordonator al echipei de campanie, anunta sec: "PSD Central cauta specialisti apti de a colabora cu echipa tehnica de campanie in domeniile statistica si meteorologie. Pers. contact: V. Zgonea". Aflat la Bruxelles, la o reuniune a directorilor de campanie ai partidelor socialiste din Europa, Valeriu Zgonea ne-a confirmat telefonic autenticitatea SMS-ului: "De ce va mirati? Da, vrem sa angajam un meteorolog. Adica un om care sa se priceapa la tot ce tine de meteorologie, de ANM".

Mai multe detalii: www.cotidianul.ro.
17 aprilie 2009, Sursa: Cotidianul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.