Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 

Zi mohorata

In tara, cerul va fi mai mult noros in sudul si sud-estul tarii si va prezenta innorari temporare in rest. Va ploua, mai ales ziua, pe arii relativ extinse in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei, la munte si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-est si in zona montana inalta.

In Bucuresti in prima parte a zilei, umbrelele raman deschise. Vantul va sufla moderat, astfel incat cele 10..12 grade ale amiezii vor parea si mai modeste. Presiunea atmosferica, de 755 mm coloana de mercur, va creste usor.

La munte vom avea parte azi de o zi mohorata si umeda. Ploua mai ales in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura, iar temperaturile sunt modeste: 5 grade la Varful Toaca, 6 la Sinaia, 7 la Predeal si Semenic, 8 la Paltinis. Doar la Stana de Vale e ceva mai placut: 13 grade la amiaza.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 1 si 7 grade.
14 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.