Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul se va innora treptat

Cerul se va innora treptat

In tara, cerul se va innora treptat. Indeosebi dupa-amiaza si noaptea, va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii si izolat in rest. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi posibile descarcari electrice. In Carpatii Meridionali, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in sud si la munte. Izolat se va produce bruma. Presiunea atmosferica va scadea.

In Bucuresti avem parte de o zi mai rece astazi decat cea de ieri, cu numai 17-18 grade la amiaza, tinute bine in frau de vantul care prezinta intensificari. Ploile se zaresc si ele la orizont, asa ca cel putin in partea a doua a zilei umbrelele se vor dovedi mai mult decat utile. O veste buna vine de la presiunea atmosferica, foarte aproape de valoarea confortabila: 759 mm coloana de mercur, dar cu o tendinta usor descendenta.

La munte vom avea parte de nori chiar la altitudini mari, unde si vantul are accente agresive, se asteapta lapovite si chiar ninsori. In rest, ploua, iar temperatura aerului nu prea imbie la plimbari: doar 6 grade la Semenic si un grad mai mult la Varful Toaca. O idee mai placut este la Stana de Vale, unde se asteapta 15 grade la amiaza, 12 la Paltinis si un grad mai putin doar la Predeal.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in nord-vest. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 0 si 8 grade.
13 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.