Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi maxime de 22 de grade

Temperaturi maxime de 22 de grade

Meteorologii anunta vreme frumoasa, chiar daca nu la fel de frumoasa ca cea de ieri. Ploi in averse nu se anunta la orizont decat spre seara si mai mult in vestul tarii si la munte. Dar, nu-i asa, este primavara, iar aversele fac parte din tabloul acestei perioade. Cat priveste temperatura aerului, nu ne putem plange, vorbim de valori de la 16 pana spre 24 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 4, 5 grade. Presiunea atmosferica va creste usor in a doua parte a intervalului.

La munte, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, mai ales in zona Carpatilor Occidentali unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Temperaturile minime vor fi cuprinse in general intre 2 si 10 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade.

7 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.