Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla in general slab. In nordul si centrul tarii izolat se va produce bruma, iar in zonele joase, indeosebi din vest se va semnala ceata.

La munte, vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil, mai mult senin noaptea. Izolat, ziua, va ploua slab in Carpatii Occientali. Vantul va sufla in general slab. Valorile termice vor marca o crestere usoara.

Si in capitala vremea se imbuneaza. Chiar daca dimineata avem parte si de ceva ceata, norii grei de ieri nu se mai arata si azi, asa ca soarele castiga cerul. Nici vantul este suparator, iar temperatura aerului urca 2-3 grade fata de ieri, atingand 17-18 grade Celsius la amiaza. In ceea ce priveste confortul fizic legat de presiunea atmosferica, ziua de astazi se anunta placuta, caci valoarea anuntata este de 760 mm coloana de mercur in usoara crestere.

Temperaturile minime, in scadere fata de noaptea precedenta, se vor situa intre -1 si 9 grade, usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 12 si 20 de grade.

3 aprilie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.