Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduta

Vreme calduta

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult noros in sud-vestul, centrul tarii si la munte, zone unde indeosebi dupa-amiaza si seara local va ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat va ploua. Ploile vor avea si caracter de aversa. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, cerul va avea innorari temporare si va ploua local mai ales in Carpatii Meridionali. Ploile vor avea si caracter de aversa si izolat vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va scadea usor fata de ziua precedenta, indeosebi in Carpatii Orientali, dar cu toate acestea valorile se vor mentine ridicate pentru aceasta perioada din an.

In capitala, ziua buna se cunoaste de dimineata, cand se inregistreaza 13..14 grade. E drept ca cerul se va acoperi temporar si nu este exclus ca spre seara sa cada si-o ploaie scurta. Important e ca cea mai mare parte a zilei va fi frumoasa si calda, in jur de 22 de grade la amiaza. Presiunea atmosferica, de 755 mm coloana de mercur, va creste usor.

In tara, temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade.

31 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.