Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine

Vremea se mentine

Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in vestul, centrul si nordul tarii si doar izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat.

La munte, vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros si local va ploua, mai ales in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Bucurestenii incep si ei saptamana cu dreptul. Si aici vremea este mai calda decat ar fi normal, cu o maxima prognozata de 21 de grade, cu alte cuvinte un exces de 6-7 grade fata de norma. Si aici sunt innorarilor temporare si chiar conditiilor de ploi trecatoare si slabe.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 10 grade.

30 martie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.